Sunday, 21 August 2016

kisah dua sahabat

Seorang perempuan dan kawan baik.  Baik tak baik la. And btw her bestfriend is guy. Diorang ni rapat sangat sangat and one day lelaki ni cakap. Act I suka you, why not you bagi peluang dekat I. Yang si perempuan ni keliru. Sebab dia lagi sayang persahabatan diorang.

Benda ni berlarutan sampai 2 years I guess. Kejap contact kejap tak. After 2 years tak contact. Sebenarnya perempuan tu tengah cuba nak terima lelaki tu. Macam nak lebih sikit dari kawan. But tak boleh juga until the girl bercinta dengan orang lain. After that diorang break up but no one know.

Nak di jadikan cerita that girl selalu share rahsia macam dia dah ada boyfriend and she love her boyriend. Sebab taknak lelaki ni terasa if diorang tak share cerita. And you know wht after the girl break up. Her bestfriend hilang, terus tak contact. Perempuan ni pelik la why nak hilang macam tu je. Kalau salah just bagi tahu je la kan.

One day, tergerak hati perempuan ni nak cek semua. And bommsss guess what. Dah ada awek rupanya and perempuan tu rasa kecewa dan terus menyepi block him dekat twitter and instagram. Sampai la. Lelaki tu cari balik. And perempuan ni masih rasa why nak kena simpan rahsia just bagi je la tahu wei aku dah ada awek, and stop giving harapan palsu tu.

Lastly, sampai sekarang perempuan tu buat tak tahu sebab nak kawan baik dia tu cerita sendiri.